Lifestyle

5 manieren om je partner te verrassen

Je partner af en toe verrassen zorgt ervoor dat jullie relatie spannend blijft. Spanning in de relatie is erg belangrijk, veel relaties komen tot een einde, mede dankzij het missen van goede spanning. Eén van de grote problemen is dat verrassingen niet te vaak herhaald kunnen worden. Wanneer je vijf keer een bosje bloemen met een kaartje krijgt, is dat namelijk niet meer zo verrassend, noch spannend. Daarom zetten we hieronder vijf manieren voor je op een rij zodat je je partner kan blijven verrassen.

Daten

Wanneer je al een tijdje samen bent, neemt de hoeveelheid dates waarop je gaat vaak af. Maar juist door er samen op uit te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, blijf je elkaar verrassen. Plan daarom genoeg dates in voor jullie samen. Ga bijvoorbeeld minigolven, bowlen, lasertaggen of bezoek een concert of een nieuw restaurant. Zo blijven jullie elkaar in nieuwe omgevingen ervaren en leren jullie elkaar nog beter kennen. Ook na jaren samen kun je blij verrast worden door hoe je partner een bowlingbal van zich afslingert.

Chefs kiss

Neem eens de tijd om iets lekkers te koken voor je partner. Gaat hij een dagje weg en komt hij rond etenstijd pas weer thuis terwijl je de hele dag thuis bent? Dan is dat het perfecte moment om een heerlijk driegangenmenu voor te bereiden. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, je kunt het namelijk zo uitgebreid maken als je wilt. Zorg ervoor dat alles is voorbereid zodat je niet nog uren in de keuken bezig bent wanneer je partner thuis komt en zorg ervoor dat de tafel mooi is aangekleed.

Outfit

Is je partner helemaal gek van mode, of juist helemaal niet, maar is hij bijvoorbeeld gek van een film of serie? Kijk dan eens naar outfits die passen bij de smaak van je partner, of ga op zoek naar kleding met een verwijzing naar de film waar hij gek op is. Zo laat je zien dat je goed let op de interesses van je partner en moeite voor hem wilt doen.

Onder de lakens

Elkaar verrassen in bed kan erg leuk en spannend zijn. Zo zien we dat steeds meer koppels een vibrator en buttplug gebruiken in bed. Deze zomaar tevoorschijn toveren is misschien een beetje te verrassend, je wilt namelijk wel zeker weten dat je partner hiervoor openstaat. Geef daarom iets nieuws voor in bed cadeau wanneer jullie samen zijn en ga samen het gesprek aan. Zo kunnen jullie samen alles voorbereiden en bespreken. Dat veroorzaakt ook gelijk voorpret.

Wegwezen

Soms is het heerlijk om er even op uit te zijn met z’n tweeën. Verras je partner daarom eens met een weekendje weg naar jullie favoriete plek, of juist een nieuwe plek. Zorg ervoor dat je van tevoren hebt gecontroleerd of je partner de tijd heeft. Je kunt bijvoorbeeld vrienden van je partner in het complot betrekken en vragen of ze iets willen plannen met je partner op de dagen dat je weg wilt. Zo weet je zeker dat je partner niets anders afspreekt. Je partner zal denken dat ze met vrienden hebben afgesproken waarna je kunt vertellen dat jullie er samen tussenuit gaan en de vrienden dit al wisten.

Wat je ook van plan bent om te doen, je partner verrassen is altijd leuk. Je laat zien dat je om je partner geeft en iets speciaals wilt doen. De gedachte erachter en de moeite die je doet, zal dan ook altijd gewaardeerd worden.

 

Lees ook eens: intimiteit in de relatie behouden