Looks

Trend: zonnebrillen 2015

Als echte zonaanbidders kijken wij het hele jaar uit naar de zomer. Tijdens de eerste warme dagen van het jaar kwamen dan ook meteen de verlangens naar eindeloze vakanties, festivals onder een blauwe lucht en ellenlange avonden op het terras boven borrelen. Wij kregen spontaan lentekriebels en doken het internet op om ons favoriete item voor een zomerse dag te bestellen: de zonnebril. Een zomer is immers niet compleet zonder het juiste montuur op je neus!

Hieronder vind je een selectie van de tofste modellen zonnebrillen voor 2015. Allemaal volgens de laatste trends en met slechts één model boven de €50 euro nog vriendelijk voor je portemonnee ook!

Rick & Sander


Blueprint Ashrock

zonnebril man 2015 mode

Bij Blueprint begrijpen ze waaraan een goede zonnebril moet voldoen. De modellen van het merk kan je probleemloos op de straatstenen laten knikkeren, wegen bijna niets en zien er bovenal stylish uit. Met de Ashrock kom je niet alleen sportief voor de dag, maar speel je ook in op de laatste trend. Grotere brillen veroveren in 2015 namelijk het straatbeeld!

Prijs: €44.95

De zonnebril is hier te bestellen

BluePrint Clifton

zonnebril man 2015 mode

Het Zuid-Afrikaanse strand Clifton stond centraal bij het design van, je raadt het al, de Clifton. Maar of je nu de zonsondergang tegemoet kijkt op het strand of de sterren uit de hemel danst op een festival, met dit model maak je overal een onnavolgbare indruk. Pluspunt: de brillen van het merk zijn allemaal voorzien van een toffe beschermhoes!

Prijs: €49.95

De zonnebril is hier te bestellen

Persol Typewriter

zonnebril man 2015 mode

In dit online tijdperk grijpt Persol terug naar het verleden met een zonnebrillenlijn gebaseerd op de typemachine. Met dit iconische voorwerp als uitgangspunt is het de Italianen wederom gelukt om af te leveren waar iedereen zo op hoopte. Het model is de duurste van onze lijst, dus laten we hopen dat de Belastingdienst dit voorjaar met het juiste been uit bed is gestapt...

Ga voor de prijsopgave naar een opticien in de buurt

Asos Metal

zonnebril man 2015 mode

Met de metalen bovenrand geeft Asos een nieuwe twist aan de bekende Wayfarer. Het model eist de aandacht op en is daardoor niet voor iedereen weggelegd. Indruk maak je er zeker mee!

Prijs: €16.39

De zonnebril is hier te bestellen

Asos Square

zonnebril man 2015 mode

Het Britse Asos begrijpt welke stijl de moderne dude graag draagt. Soms draven ze wat door, maar van het merendeel van hun collectie zijn wij groot fan. Met het model Square schiet het merk wederom vol in de kruising. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Prijs: €16.39

De zonnebril is hier te bestellen

H&M zonnebril man 2015 mode

Voor de makkelijke festivalbril loop je al snel naar binnen bij de Zweedse kledinggigant. Anno 2015 gaat H&M goed met zijn tijd mee en voorziet het de festivalganger in een ruim assortiment zonnebrillen. Een vakantie zou ik er niet mee aandurven, maar een paar dagen raven overleeft het montuur vast en zeker.

Prijs: €7.99

De zonnebril is hier te bestellen

Le Specs Swizzle zonnebril man 2015 mode

Deze zomer zijn invloeden uit het verleden helemaal hip. Met modellen als de Swizzle roep je het discogevoel weer op en boogie je moeiteloos de zon tegemoet. Dit soort modellen staan lang niet iedereen, dus vraag even iemand om een eerlijk advies.

Prijs: €49.95

De zonnebril is hier te bestellen

Jeepers Peepers

zonnebril man 2015 mode

Zonder een ronde bril is het straatleven de komende maanden niet compleet. Het heeft nu wellicht nog een hipstervibe, maar geloof ons dat het binnenkort een door iedereen geaccepteerd montuur is. Met deze chromen variant zet je een voorzichtige eerste stap!

Prijs: €24.95

De zonnebril is hier te bestellen