Zolder

Preview: Code Blauw Headquarters 2.0

Het gaat best wel lekker met ons marketingbureau Code Blauw. Daarom laden we over een paar weken de verhuiswagen in richting ons gloednieuwe pand. Al maanden zijn ze bezig met de bouw, maar eind augustus moet alles klaar zijn en kunnen we over. Hoe het er allemaal uit gaat zien? Een vraag die we vaak hebben gehoord. Daarom vandaag een preview van het Code Blauw Headquarters 2.0.

Met het nieuwe kantoor verhuist het team van zo'n 45 naar 180 vierkante meter. Ietjes groter dus. Daarom leek enige hulp ons wel handig en schakelden we interieurstyliste Wendy (aka Weintje Bloem) in. Als expert heeft ze de indeling bepaald en een voorstel gedaan voor de inrichting. Helaas voor ons, maar gelukkig voor Wendy ging ze daarna met zwangerschapsverlof en moesten we vanuit de basis zelf verder gaan. Dat is volgens ons meer dan aardig gelukt 😃 Oordeel zelf:


Het pand

code blauw barneveld

code blauw barneveld

Hemelsbreed verhuizen we slechts een paar honderd meter. Alleen zitten we nu op een van de beste zichtlocaties van Barneveld. Want van een beetje opvallen is Code Blauw natuurlijk niet vies.


De inrichting

code blauw barneveld

De enige eis: het moest vooral gruwelijk tof zijn. Een kantoor waar je binnenstapt en denkt 'dat wil ik ook'. Daarom kozen we niet voor een of twee, maar een hele lading eyecatchers. Een overlegruimte van staal met glas, een 3 meter hoge boom, een bartafel voor de nodige borrels, bureaus met hangplanten, ping pongtafel, een koffiefiets en meer. Alles op maat gemaakt. Je bent tenslotte vaker op kantoor dan thuis (slaap niet meegerekend), dus daarom kan het maar beter in orde zijn.


code blauw barneveld code blauw barneveld

Een van onze favoriete element wordt de overlegruimte middenin het kantoor. Helemaal van staal en glas. In de 'kooi' komt een grote boom van pak 'm beet 3 meter hoog. Aan de ovale, eikenhoutentafel komt een verzameling van allemaal verschillende soorten stoelen.


code blauw barneveld

code blauw barneveld

Nu werken, overleggen en lunchen we allemaal aan hetzelfde bureau. Iets wat nogal irritant is. Daarom hebben we een speciale hoek gecreĆ«erd met een hoge tafel en barkrukken. Perfect voor de vele vrijdagmiddagborrels die nog gaan komen. Als afscheiding hebben we een mega kast van donkergrijs en hout. Heel tof 😃


code blauw barneveld

Een stalen constructie met daarin een bureau en erboven een lading hangplanten. Lekker hipster, speciaal voor Sander.


code blauw barneveld

De grootste muur van het kantoor vullen we op met ruim 50 clipboards vol met eigen werk. Een Code Blauw wall of fame dus.


En meer

We willen natuurlijk nog niet alles verklappen, maar hierbij nog een paar elementen, items en meer. Allemaal gehaald bij By-Boo.

code blauw barneveld

code blauw barneveld

code blauw barneveld

code blauw barneveld


Al een beter beeld zo? Mooi! Als alles af is nemen we jullie uiteraard mee op een virtuele tour door het nieuwe kantoor. Wij kunnen zelf in ieder geval bijna niet meer wachten 😃

Rick, Sander & Sjoerd