Zolder

D&D favorieten: juli

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat Rick (doodsbang) in het vliegtuig richting Griekenland stapte en ik terugkwam uit Thailand. Jullie valse blogzusters hebben elkaar dus al even niet gezien. Voor de mensheid vast een hele verademing, maar daardoor is er op het gebied van festivals, etentjes, films en narigheid de afgelopen tijd minder spannends gebeurd.

Klinkt natuurlijk weer veel zieliger dan dat het is, want vervelen doen we ons hier (op kantoor) gelukkig zelden. Zo liep het afgelopen zaterdag weer compleet uit de hand tijdens mijn 'house-cooling, verhuisde ik een dag later naar een nieuwe casa, danste Michelle lekker vunzig op een aantal deuntjes, legde Sjoerd (samen met Jochem, dat loeder linksonderaan bij de tostifoto) tijdens de eerdergenoemde house-cooling een verkeersbord in mijn bed..., drinkt Rick ondertussen de halve wijnvoorraad van Griekenland op en is ons nieuwe kantoorpand bijna klaar. Oh ja, en dit maakten we ook nog mee:


Zomer in je bol Vol. 2

Met bijna 10 (!) volgers mogen we onze eerste Zomer in je bol-playlist gerust een hit noemen. Voor dat handjevol trouwe luisteraars (en voornamelijk mezelf) is er nu een vervolg: Zomer in je bol Vol. 2. Uren vol recente hits, gouwe ouwe en zonnige nummers om ongegeneerd mee mee te bleren. Even de zomer in huis halen, want met deze tempraturen moet je de natuur een handje helpen.


Fitgirl VS Fitboy

Op het moment werken Michelle en ik aan een hele leuke challenge voor het najaar. Iets met blubber veranderen in spieren. Bier en wijn inwisselen voor spa met citroen. De zondags kater verruilen voor een kettlebel. Je raadt het al: dit nieuwgeboren sportduo gaat op de fitte tour. Samen met jou! Binnenkort volgt er meer info, dus stay tuned.

We hebben Eline van Drogistplein al even verteld van onze plannen en niet veel later kregen we een lading sportvoeding en sportdrank bezorgd. Dat laten we voor nu nog even in de kast staan, maar gaat binnenkort vast van pas komen. Thanks!


Tosti van de maand

Soms - nou ja, vrij vaak - floep ik er dingen uit zonder er overna te denken. Zo ook toen Alicia van Sophias Coffee vroeg of haar tosti smaakte. Deed die zeker, maar dat kon nog veel lekkerder. En wie A zegt, moet ook B zeggen. Dus een week later stond ik weer op de stoep. Dit keer om mijn eigen variant op de tosti's te maken. Ongegeneerd calorierijk met banaan (en/ of aardbei) plus een paar lepels Nutella én een secret ingredient. Super gezellig en het leuke: 'Sanders tosti' blijft op de kaart staan 😃

ontbijten barneveld


Waar is dat feestje?

Het doet gewoon pijn aan mijn hart, maar het laatste feestje van ondergetekende is alweer twee, ik herhaal twee maanden terug. Je gunt het niemand. Het biedt gelukkig enige troost dat Michelle en Rick zich in juli allebei wel vermaakt hebben. Nog steeds heeft Mies het hier over hoe vet Wildeburg (met de maiden) was. En de video's die Rickie stuurde van Buiten Westen zijn ook kneitertof. Vast op de agenda van 2018 zetten? Waarom niet!


Tip voor aan het zwembad

Vroeger jaagde ik er in 2 weken de hele reeks Harry Potter-boeken doorheen. Tegenwoordig kom ik niet verder dan een halve Allerhande en de voorkant van de lokale huis-aan-huiskrant. Behalve op vakantie. Op het Thaise strand verslond ik de thriller Ik Reis Alleen. Over twee rechercheurs en hun race tegen de klok tijdens een reeks mysterieuze kindermoorden. Tip voor als je nog een vakantie op de planning hebt staan!

ik reis alleen boek


Jij nog iets leuks gedaan in juli? Of staat er bijvoorbeeld nog een vakantie op de agenda?