Zolder

D&D favorieten: februari

Naast toffe klussen voor Code Blauw hebben we deze maand niet stilgezeten. Onze blog bestond twee jaar en daarom organiseerden we een eigen bloggersevent, Sander ging op zichzelf wonen, we waren te gast bij het Barneveldse Meistro, gingen vaak naar de bios, bakten een Valentijnsdiner en sloten de maand af met een goed feestje. Op naar een hopelijk zonnige maart!

Hieronder al onze hoogtepunten van februari:

Rick & Sander


Dudes & Dont's Bloggersevent Het lijkt alweer maanden geleden, maar het was toch echt begin februari dat wij onze favoriete bloggers uitnodigden voor het Dudes & Dont's Bloggersevent. Samen met chefkok Wilco van Meesters in Smaak bouwden we ons kantoor om tot een klein pop up restaurant. Van een mooi gedekte tafel tot welkomstborrel , alle gasten werden in stijl ontvangen op ons '2 jarige-verjaardagsfeestje'. Tot diep in de nacht werd er gegeten, gedronken en gefeest. Na zo'n succesvolle eerste editie maken wij onze borst vast nat voor ronde twee!

bloggersevent

Eigen huis Op 1 februari kreeg Sander de sleutel voor zijn eigen appartement en kon het klussen beginnen. In de weken erna werd er (onder het genot van een drankje) bijna dagelijks geschilderd, geklust en uiteindelijk verhuisd. Een flinke onderneming, maar het eindresultaat mag er zijn. Inmiddels woont die jongen alweer twee weken op zichzelf en begint het leventje langzaamaan te wennen.

Check Snapchat voor Sander zijn dagelijkse perikelen van het op jezelf wonen: sanderbrink92

mannenblog

Valentijnsactie

Liefde gaat door de maag. Daarom zetten we deze Valentijnsdag een speciale actie op touw om het de lekkerste 14 februari ooit te maken. Iedereen kon namelijk kans maken op een geheel verzorgd Oreo-diner voor twee personen. Massaal werd er geliked, getagd en gereageerd, want net als wij zijn ook jullie dol op ons favoriete koekje. Na een hele donderdagavond in de keuken te hebben gestaan, kregen 3 winnaars de dag erna een pakket vol Oreo recepten thuisbezorgd. Lekker!

oreo recepten

Homeland

Al jaren heeft Rick het over hoe geweldig Homeland is. Plottwists die je een hartaanval bezorgen, onmogelijke scenes en het ene seizoen nog sterker dan het ander. Eind vorig jaar begon Sander dan eindelijk aan de met prijzen overladen hitserie. En man, wat had die dat eerder moeten doen. Met pijn in het hart startte vorig weekend de laatste aflevering. Wat een geweldige serie! Dus mocht je het nog niet kijken: ga dat dan even snel doen!

 

Deadpool

Voor de liefhebber van superhelden is 2016 een topjaar. Batman vs. Superman, Captain America, Doctor Strange, Suicide Squad en ga zo nog maar even door. Aan Deadpool de eer om het startschot te geven. En niet zonder succes, want de blockbuster is hard op weg om de best verdienende R-rated film ooit te worden. Terecht, want de grove (anti-)superheldenfilm is alles wat je ervan verwacht. Harde grappen, rondvliegende lichaamsdelen en bakken vol zelfspot, alle ingrediënten voor een uiterst vermakelijke avond zijn aanwezig. 

Pleinvrees

Voor een feestje zijn wij altijd te porren. Gelukkig stond er op de 26ste februari weer een ouderwets fijne partij van Pleinvrees op de planning. Onze favorieten N'to en Worakls waren ingeschakeld om de voetjes van de vloer te laten gaan. En dit keer werden ze live begeleid door de Hungry Music band. Leuk en anders, maar helaas werd het niet zo'n knaller als normaal. Neemt niet weg dat we ons alsnog prima vermaakt hebben in Tivoli.


Wat is jouw favoriete moment in februari?