Food

Daddy's Desperados Margarita

Het is altijd handig om een blender in huis te hebben. Voor het maken van gezonde smoothies, caloriearme sapjes of voor het betere werk: gruwelijk lekkere cocktails. Dus Rick en ik hoefden niet lang na te denken toen Byzoo ons vroeg hun nieuwe vacuümblender Giraffe te reviewen. De perfecte toevoeging op onze vrijdagmiddagborrels. En ja, ik zal direct toegeven dat deze blog is geschreven ná het uitgebreid testen van de blender. Houdt het bloggen spannend zullen we maar zeggen 😉

Ik kan hier nu een heel verhaal gaan tikken over alle functionaliteiten. Dat die blendt als een malle en daarnaast ook nog vacumeert waardoor jouw sappie langer houdbaar blijft. Interesseert jou vermoedelijk vrij weinig. Je zoekt gewoon een goede blender. Geloof mij: dat is de Giraffe meer dan zeker. Het flinke prijskaartje is iets minder, maar daarvoor heb ik een mooie oplossing. We mogen namelijk 3 exemplaren ter waarde van 299 euro per stuk weggeven. Laat een bericht achter bij het bericht op onze Facebookpagina en maak kans.

Wie weet heb jij binnenkort zo'n verrekte handig exemplaar in huis. Bijvoorbeeld om deze Daddy's Desperados Margarita te maken. Die is zo ontzettend lekker dat je ervan blijft drinken. Totdat je opstaat, want dat merk je direct dat twee stuks wel meer dan genoeg is 😉

ervaring vacuumblender giraffe byzoo

Wat heb je nodig voor 4 Daddy's Desperados Margaritas:

- 200 milliliter tequila
- 150 milliliter Cointreau
- 120 milliliter limoensap (uit zo'n flesje is prima😉)
- 4 Desperados
- een citroen
- een kilo ijsblokjes

Pak een goede blender (bijvoorbeeld deze van Byzoo) en blend daarin: tequila, Cointreau, limoensap en ijsblokjes. Snijd ondertussen de citroen in schijfjes. Gebruik één schuifje citroen om de randen van de glazen mee in te smeren. Haal de randen vervolgens door een flinke lading zout voor de typische 'margaritatouch'.

Verdeel de margarita over vier grote glazen en giet daar een ijskoude Desperados in. Serveren met een schijfje citroen en je hebt een gevaarlijk lekkere cocktail. Proost!

Sander


PS: dit is een gesponsorde samenwerking tussen Byzoo en onze mannenblog