Lifestyle

Woontrend: 3x de mooiste stalen deuren

Stalen deuren zijn en blijven hotter dan hot. Van hipsterrestaurant tot bij de buurvrouw om de hoek, je komt ze overal tegen. En terecht. Ook wij behoren tot de liefhebbers van deze woontrend. Die wil je toch direct in huis halen?

Nu wil het toeval dat een bevriende ondernemer helemaal thuis is in de wereld van stalen deuren. Met zijn bedrijf Thuis in Staal plaatst hij door het hele land toffe designs bij tal van klanten. Het ene moment in een rijtjeshuis en een dag later voorziet die binnen no time villa's van een stalen wand.

Omdat we regelmatig over de vloer komen, zien we zo nu en dan wat er allemaal gemaakt wordt in zijn werkplaats. Daarom hebben we vandaag onze favoriete exemplaren voor jou op een rij gezet. Ga zitten en geniet van deze 3x de mooiste stalen deuren. Wij zijn in ieder geval fan!


#1 - Enkele deur

stalen deuren blog woontrend mannen stalen deur stalen deuren blog

#2 - Dubbele klapdeur

stalen deuren blog woontrend

#3 - Dubbele schuifdeur

stalen deuren stalen deuren huis blogZelf zo'n betaalbare stalen deur bestellen voor bij jou thuis? Vraag dan een offerte aan via de website. Zeg maar dat je via ons bent gekomen, krijg je vast een leuke korting 😉

Rick & Sander