Lifestyle

365 dagen stralen met Oral-B

Een lach is het visitekaartje van je gezicht. Hij komt tevoorschijn tijdens het kijken van een leuke sitcom, maar zorgt er ook voor dat jij het gezicht van jouw nieuwe liefde niet meer uit je hoofd krijgt. Dus wat is er mooier dan een stralende glimlach cadeau te doen (of te krijgen) deze feestdagen?

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. Een tijd van gezelligheid met familie, kerstbomen in de huizen en samen proosten op een nieuw jaar. En natuurlijk draait december ook om cadeaus. Van een paar vrolijke sokken tot de nieuwste smartphone, grote kans dat je een aantal toffe items op het verlanglijstje hebt staan. Voeg daar snel nog een elektrische tandenborstel van Oral-B bij. Wij zijn fan!

De toekomst van poetsen

Jullie zijn het vast met ons eens dat een verzorgd gebit erg belangrijk is. Vieze tanden spreken niemand aan, terwijl je een stralende glimlach nog lang onthoudt. Om een nog betere mondhygiëne te krijgen, zijn wij daarom de afgelopen tijd de poetsuitdaging aangegaan met de Oral-B Genius 9000, die is gekoppeld aan een speciale Oral-B app.

Deze smartphone applicatie is de volgende stap in mondverzorging. Via Bluetooth-technologie maakt je tandenborstel verbinding met de Oral-B App om de dagelijkse poetsroutine te verbeteren. Op die manier krijg je een beter inzicht in jouw manier van poetsen. Zo heeft Sander bijvoorbeeld de neiging hard te drukken tijdens het poetsen en vergeet Rick nog weleens de onderkant van zijn tanden grondig te poetsen. Dankzij de vernieuwde app van Oral-B krijg je real-time advies tijdens het tandenpoetsen. Zo mis je nooit meer een plekje in je mond. Daarmee kun je ontstekingen en gaatjes voorkomen. Dat scheelt niet alleen een hoop ellende, maar ook een hoge tandartsrekening. Wel zo chill!

365 dagen stralen

Ga deze december dus niet wéér voor dat paar boxers of die fles wijn. Kies een cadeau waar je 365 dagen per jaar ook echt wat aan hebt. Bijvoorbeeld de Oral-B Genius 9000. Deze elektrische tandenborstel poetst zo goed dat menig tandarts er vermoedelijk jaloers op is. De Genius 9000 is ook nog eens verkrijgbaar in een aantal stijlvolle kleuren. Voor hem en haar.

Of kies voor de Oral-B 2500 Black. Een gift die door zijn donkere design thuishoort in de badkamer van iedere stijlvolle man. Want thuis zelf poetsen als een ware pro, dat wil toch iedereen?

Op naar een witte Kerstmis!

Rick & Sander


PS: dit is een gesponsorde samenwerking tussen Oral-B en Dudes & Dont's.