Zolder

Weekend Bites #3

De week is voorbij gevlogen en het is weer tijd voor weekend. Maar niet voordat ik je heb bijgepraat in een gloednieuwe Weekend Bites. Van toffe feestjes en heerlijke snacks tot een gloednieuw bierhotel. Kortom: ál jouw ingrediënten om het weekend perfect te beginnen. 

Bekijk hieronder mijn favorieten voor dit weekend:


Partytip

Dit weekend is het tijd voor één van mijn favoriete feestjes uit de D&D uitgaanskalender van maart: On9ekend x SUPER ZWOEL. Wat je kunt verwachten? Een mix van techno, uptempo house en melodieuze sets van dj’s als Bart Skills, Buurman & Buurman en Mistehan. In de tweede zaal dans je op de lekkerste guilty pleasures. Van de zwoelste RnB en heetste hiphop tot hits uit de 90’s en 00’s. Zin in!

On9ekend x SUPER ZWOEL


Kijktip

Zaterdag is het zover: de spannende finale van Wie is de Mol? 2017. Tien weken lang keken wij vol spanning naar zenuwslopende opdrachten met schitterende landschappen als decor. Kortom: een fantastisch seizoen. Met een spectaculaire plottwist *spoiler*: in de laatste aflevering stapten namelijk álle finalisten bij de allerlaatste test over op een andere mol!

Bekijk samen met finalisten Jochem van Gelder, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert en andere molloten de spannende finale live op een groot scherm bij VondelCS in Amsterdam. En ontdek het antwoord op de vraag die ons al weken bezig houdt: Wie is de Mol?

Zaterdag om 20.25 uur op NPO3 of live bij VondelCS in Amsterdam.


Get away tip

Breaking news voor de bier-fans, er komt een bierhotel! In 2018 openen Schotse bierbrouwers The DogHouse in Ohio. Het hotel staat geheel in het teken van, je raadt het al, bier! Stel je voor: een hotelkamer volledig ingericht volgens een bierthema. Mét eigen biertap. Maar dat is niet alles, ook in de douche staat er een koelkast vol bier voor je klaar. (Want wie wil er nou geen bier drinken tijdens het douchen?) Voorkom een kater en start de dag met een stevig bier-ontbijt. Duik vervolgens in een van de jacuzzi’s gevuld met BrewDog’s Punk IPA-bier. Last but not least: voor nog meer ontspanning bezoek je de spa voor een moutmassage en een hop gezichtsmasker. Kortom: een echt walhalla voor de bierliefhebber. Is het al 2018?


Bak- en braadtip

Why get thinner when you can get dinner? Het is nog net niet mijn levensmotto. Oké, misschien ook wel. Maar geloof me, deze Toblerone oreo truffels van Laura's Bakery moet je gewoon proeven! Een perfecte combinatie van Oreo truffel met Toblerone chocolade. Wat wil je nog meer?


Nog meer leuk:

- In mei opent de allereerste Cookie Dough Bar van Nederland in Rotterdam. Wij kunnen niet wachten!
- Vanaf 29 maart bekijk je de betoverende sprookjesfilm Beauty and the Beast in de bios. Check hier alvast de nieuwste trailer.
- Ookal zo’n zin in DGTL? Bekijk hier de preview van de supervette Generator stage
Met deze treinreis reis je voor zo'n 200 euro langs alle hoogtepunten van Amerika. Gaaf!
- Dit jaar is het zover: als echte survivor krijg jij de kans om samen met een aantal BN’ers mee te doen aan Expeditie Robinson 2017

Geniet van het weekend!

Michelle