Zolder

Reserveer: Dudes & Dont's Pop Up Restaurant

Eindelijk is het moment daar: op woensdag 25 en donderdag 26 januari openen we ons eigen Dudes & Dont's Pop Up Restaurant. Dit keer gewoon in Barneveld. Bij het gezellige Stads Food & Wine zijn jullie allemaal welkom voor een te gekke avond.

Wat je allemaal kunt verwachten? Vooral een avond vol gezelligheid met lekker eten, mooie wijntjes en jullie favoriete dudes. Sander slooft zich uit in de keuken en Rick laat het de gasten aan niets ontbreken. Natuurlijk met behulp van het team van Stads. We kunnen niet altijd superhelden zijn ;-)


D&D MENU

  • Vers brood met heerlijke dipjes
  • Huisgemaakte amuse verrassing van de chef
  • Knolselderijsoep (Sanders favoriet) met gin-olie en geroosterde walnoten
  • Apple roasted pork (Ricks favoriet)met dikke frites en coleslaw
  • Grand Oreo dessert al onze favorieten

De prijs van het menu is 25 euro per persoon. Dat is dan zonder drankjes. Maar speciaal voor jullie heeft eigenaresse en sommelier Mirjam bij elke gang een passende wijn bedacht. Heerlijk! Je kunt natuurlijk ook gewoon los bestellen waar je zin in hebt.


Reserveren

Kom je bij ons eten? Mail dan naar [email protected] met daarin welke datum en het aantal personen. We delen je vervolgens zelf in op een tijdstip ergens tussen 18:00 uur en 19:00 uur.

NB: Om niemand teleur te stellen is de reservering pas geaccepteerd als wij deze hebben bevestigd per mail. Reserveren kan tot en met aanstaande donderdag 19 januari, 23:59 uur. Het maximaal aantal personen om te reserveren is 5. Op volgorde van binnenkomst (wie het eerst is..) maken we vervolgens een selectie. In het weekend krijgt iedereen van ons bericht of de reservering geaccepteerd is of niet. En voor welk tijdstip dat dan is.


Wij hebben er superveel zin in! Hopelijk tot volgende week! Rick & Sander


PS: zet jezelf op aanwezig bij het Facebookevenement en mis geen enkele update!