Zolder

D&D favorieten: juni

Jullie hebben het vast wel gemerkt dat er in juni niet veel nieuwe posts online zijn gekomen. We hadden achter de schermen namelijk wat technische problemen. Na flink wat overleg met onze programmeur is het gelukkig helemaal goed gekomen en draait Dudes & Dont's weer als vanouds. Betekent natuurlijk niet dat er weinig werd gedaan in juni. Zo reisde Rick voor een paar dagen af naar Slovenië, kwamen er toffe series online, proosten met een nieuw Warsteiner bier en dronken G&T's op Taste of Amsterdam.

Van een handige festival-app tot een nieuw Oreo recept. Check hieronder al onze favorieten van de afgelopen maand juni:

Rick & Sander


Mini-trip Slovenië

In juni stond voor Rick een mini-tripje naar Slovenië op de planning. In slechts een paar dagen tijd heeft hij de hoofdstad Ljubljana bekeken, kilometers gelopen door de Vintgar Kloof in een prachtig natuurpark, aan het meer van Bled gelegen en lekker gegeten en gedronken. Slovenië is in elk opzicht verrassend: culinair, natuur en cultuur. En geen massa's toeristen, ook wel eens prettig. Aanrader!

juni

D&D tip: Bash

Het weer doet anders vermoeden, maar het is toch echt zomer in ons koude kikkerlandje. En wat doe je in de zomermaanden? Juist, festivals bezoeken! Nu kan dat best een dure 'hobby' worden, want de keuze is reuze. Gelukkig ontdekten wij in juni de nieuwe app BASH. Daarmee maak je kans op gratis tickets voor leuke feestjes. Van Wildeburg Festival tot aan Chateau Techno. Zo gingen wij afgelopen weekend kosteloos naar All We Want toe. Superchill!

juni

Sascha

Een beetje blogger moet goed voor de dag komen. Met die insteek werden we door Sascha benaderd met de vraag of we beiden een paar nieuwe stappers wilden uitzoeken. Dat hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Rick bestelde deze zwarte sneakers en Sander ging voor een paar Chelsea boots (die inmiddels helaas niet meer te koop zijn). Thanks!

sascha chelsea boots

OITNB

Op seriegebied was juni een goede maand. Waar Game of Thrones (tergend) langzaam begon, bouwde de HBO-serie aan het einde op naar een gruwelijk vette climax. Toch konden de Lannisters, Starks en Targaryens het voor ons niet winnen van Orange Is The New Black. Halverwege juni kwam het vierde seizoen online en begon voor veel fans het bingewatchen. Zonder te spoilen, kunnen we gerust zeggen dat de nieuwe afleveringen tot onze favorieten behoren. Vooral de cliffhanger belooft weer veel goeds voor volgend jaar!

Mystic Garden

Het komt niet vaak voor, maar in juni gingen we een keer zonder elkaar naar een feestje toe. Rick zat namelijk in de auto richting Slovenië toen Mystic Garden net begon. Het was echt een van de leukste festivals van de afgelopen tijd, dus volgend jaar zijn we beiden gewoon (wederom) van de partij.

https://www.instagram.com/p/BG2IC2KJDiE/?taken-by=...

Rolo blondies

Na onze eigen D&D pop-up waren we eerlijk gezegd wel even klaar met alle Oreo's. Even maar, want uiteraard kwam er ook deze maand een nieuw recept met ons favoriete koekje online. Dit keer combineerde Sander Rolo, Oreo en blondies met elkaar tot een makkelijk te maken snack. Dus keukenkluns of niet, ga gewoon eens zelf aan de slag om onze Rolo blondies met Oreo-crème te bakken!

rolo blondies

Warsteiner

Ter viering van 500 jaar 'Reinheitsgebot' presenteerde Warsteiner in juni een gloednieuw speciaalbier: de Warsteiner Braumeister. Samen met Björn reisde jullie dynamische duo af naar The Roast Room in Amsterdam. Daar presenteerde chef-kok Michiel Deenik en bieroloog Thomas Wijns vier verschillende gerechten geïnspireerd op het bier van Warsteiner. Het was weer zo'n typische avond waarop bleek hoe zwaar het leven van een blogger is. Lekkere biertjes, heerlijk eten en veel gezelligheid. Tsja, iemand moet het doen!

Carpool Karaoke met de Peppers

Van Sia tot Rod Stewart, alle sterren nemen plaats in de Range Rover van host James Cordon. Dit levert vaak geniale fragmenten op en staat wekelijks garant voor leuke televisie. Een van de leukste afleveringen tot nu toe is de Carpool Karaoke met de Red Hot Chili Peppers. Als we uitleggen wat er allemaal gebeurt, klik je vast niet meer op play. Gewoon kijken dus 😉


Zo, dat was juni. Hebben jullie nog leuke plannen voor deze maand?