Zolder

D&D favorieten: juli

De maand juli stond voornamelijk in het teken van de vakantie. Rick is aan het eilandhoppen in Griekenland en Sander vloog richting Italië. Even weg uit ons koude kikkerlandje en genieten van de mediterrane zon. Neemt natuurlijk niet weg dat wij deze maand geen favorieten hebben. Zo werd er weer een hoop nieuwe muziek ontdekt, verslavende gerechten gekookt en de nodige events bezocht.

Alle favorieten van de afgelopen maand vind je in ons overzicht voor de maand juli!

Rick & Sander


Verknipt Festival

Op de warmste dag van het jaar stond bij ons het festival van Verknipt op de planning. Een party van de populaire organisatie hadden wij nog nooit bezocht, dus dat werd hoogste tijd. Op het geliefde Riekerhaven was er gelukkig gedacht aan de verhitte festivalgangers. Zwembaden, sproeiers en tal van waterpunten maakten het allemaal wat dragelijker. De muziek was misschien net wat harder dan wij graag horen, maar alsnog gaat 4 juli de boeken in als een zeer geslaagde dag.

Rick Sander Verknipt Riekerhaven

Olivier Weiter

Toen Basis nog door het leven ging onder de naam LUX waren wij regelmatig in de Utrechtse club te vinden. Sinds een aantal maanden heeft de tent een flink verbouwing ondergaan. De sfeer schijnt er alleen maar beter op te zijn geworden, dus een goede reden om binnenkort weer eens naar de Domstad af te reizen voor een lekker feestje. Deze set van meister Olivier Weiter belooft in ieder geval een hele hoop goeds! https://soundcloud.com/basis3/olivier-weiter-basis...

Vakantie

Wie ons op Twitter volgt kon de afgelopen tijd de lekkerste vakantiefoto's voorbij zien komen. Vooral het uitzicht over de azuurblauwe Griekse zeëen zijn gerust onder het kopje jaloersmakend te plaatsen. Terwijl Rick van eiland naar eiland hopte moest Sander alle updates met ledenogen aanzien. Het duurde gelukkig niet lang voordat ook hij in het vliegtuig richting het zuiden staptte. In Italië stond o.a. een citytripje naar het schitterende Verona op de planning. En natuurlijk konden wij het beiden niet laten meer dan rijkelijk te genieten van alle lokale specialiteiten.

Dudes & Dont's mannenblog griekenland vakantie

Staat er nog een warme autorit op de planning aankomende maand? Volgens AutoScout24 kun je de rit koeler doorkomen dan je denkt. Rijd met blote voeten, hang natte doekjes op de ventilator voor in de auto, vul een plantenspuit met koud water en bevries een waterfles om deze in je nek te leggen. Wedden dat je fris en fruitig op locatie aankomt?

Topshow

Wie tijdens een vakantie geen bescheiden stapeltje boeken wegwerkt doet toch iets fout. Vooral Topshow van Michel van Egmond en Jan Hillenius viel dit jaar in de smaak. Het boek neemt de lezer meer achter de schermen bij het immens populaire televisieprogramma Voetbal International. Van Jan Boskamps favoriete bamischijf tot de eeuwige vraag: is het gespeeld of niet? Alles komt aan bod. Zelfs als niet voetbalfan geniet je van de hilarische anekdotes, maar ook de serieuze kant van 7 jaar non-stop televisie maken.

lezen boek topshow

James Bond: Spectre

Het was na het zien van Skyfall dat wij toentertijd besloten een Unlimited kaart bij Pathé aan te schaffen. Inmiddels zijn we ruim 2,5 jaar verder en genieten nog wekelijks van de nieuwste films. De concurrentie op trailergebied was groot in juli. De blockbusters Batman Vs. Superman en Suicide Squad maken de top 3 compleet, maar het is toch echt Spectre waar wij het meeste naar uitkijken.

New Balance

Sinds Sander zijn eerste paar New Balance sneakers kocht is hij om. De kekke schoenen zien er niet alleen fashionable uit, maar lopen ook echt goddelijk. Bij Intreza schafte hij dit paar aan om het resterende gedeelte van Nederlands festivalseizoen goed op door te komen. De ideale stappers om op te werken, maar ook om een nacht op door te halen!

schoenen mode fashion

Slutty Oreo brownies

Tijdens het experimenteren in de keuken kan je bij Sander soms de pizza van de muur schrapen (vraag Rick er maar eens naar en hij vertelt je er alles over), maar soms wordt de spijker meteen op zijn kop geslagen. Het laatste geldt voor de Slutty Oreo brownies. De combinatie van cookie dough, Oreo's en brownie is binnen een paar weken uitgegroeid tot absolute favoriet tijdens feesten en partijen.

recept cookie dough oreo brownie

Ranking the Stars

Het is hele foute televisie, maar wij zijn allebei dol op het programma Ranking the Stars. Deze maand begon het nieuwe seizoen en dat staat tot nu toe wederom garant voor veel geweldige momenten. Vooral het trio met Paul als presentator en Richard Groenendijk en Patty Brard levert heerlijke beelden op. Voeg daar een Fred van Leer, Ferry Doedens, Toprak Yalçiner en menige andere ster aantoe en je hebt 40 minuten optimaal vertier.

favorieten juli RTS

Ons eigen kantoor

Een primeur waar wij toch wel erg trots op zijn: vanaf september start dit duo (+1) een eigen communicatiebureau! Samen met Sjoerd, je ziet hem weleens op D&D voorbijkomen, wordt er op dit moment hard gewerkt om over een maand aan de slag te gaan. Vorige week kregen wij na lang wachten de felbegeerde sleutels van het pand. De nieuwe vloer ligt er al in en de rest gaat de komende weken vorm krijgen. Natuurlijk kunnen jullie hier binnenkort alles over lezen op D&D.

En wees gerust, Dudes & Dont's blijft gewoon bestaan. Het staat juist op de planning om regelmatiger en vaker blogs te posten!

communicatiebureau


Wat is jullie hoogtepunt van juli?