Zolder

D&D favorieten: juli

En toen was juli alweer voorbij. De maand waarin de wereld massaal in beweging kwam om Pokemons te vangen, wij regelmatig verkoeling zochten in de bioscoop, op sterrenniveau dineerden, uiteraard een aantal festivals onveilig maakten, werkten aan een nieuw design voor D&D, ons vermaakten op een zomers tuinfeestje, Sander lekkere taarten bakte en Rick richting de zon vloog. Je leest het: stil werd er niet veel gezeten deze maand.

Van een zomerse hit tot een vakantie naar de zon. Dit zijn al onze favorieten van: juli

Rick & Sander


Stranger Things

Deze maand voegde Netflix wederom een hitserie toe aan hun aanbod. In Stranger Things komt een typisch Amerikaans 80s dorpje op zijn kop te staan na de verdwijning van de jonge Will. Het is het begin van een reeks onverklaarbare verschijnselen. Zo komen Will's vriendjes in contact met een mysterieus meisje, wordt er een vreemd wezen waargenomen en raken nog meer inwoners spoorloos. En wat heeft de overheid er allemaal mee te maken?

Stranger Things is een serie waar je van houdt of niet. Sommigen noemen het een slappe samenvatting van de jaren tachtig, maar tegelijkertijd scoort de serie een 9.2 op IMDB. Wij hebben in ieder geval ontzettend genoten en raden je zeker aan te gaan kijken!


Het Koetshuis*

Je hebt maar één vader, dus die moet je af en toe verwennen. Voor Vaderdag namen wij onze vaders daarom mee uit eten bij sterrenrestaurant Het Koetshuis in Bennekom. Het zijn net zulke levensgenieters als wij en het werd dan ook een zeer geslaagde avond waarop we 7 gangen met bijpassende wijnen geserveerd kregen. Heel zwaar! Een review volgt snel, dus houd D&D in de gaten voor een uitgebreid verslag.

koetshuis bennekom


Menorca

Alweer ruim een week geleden vlogen Rick en zijn vriendin richting Menorca. Anders dan zijn grotere 'broer' Mallorca is het eiland een stuk rustiger en dus de perfecte bestemming voor een chille zomervakantie. Zwevende boten, bakken op het strand en een strakblauwe lucht, Menorca heeft het allemaal. Binnenkort lees je uiteraard meer over zijn trip, maar volg ons voor nu op Instagram om Rick's jaloersmakende foto's voorbij te zien komen.

https://www.instagram.com/p/BIa-ganAeBm/?taken-by=...


Bad Moms

Sommige dagen was het zo ontzettend heet, dat we 's avonds onze verkoeling zochten in de bioscoop. Een goed excuus om lekker veel films te bekijken. The Legend of Tarzan was tof, Star Trek Beyond ook zeker een biosbezoek waard, Ghostbuster matig en Race -mede door Carice van Houten- erg interessant. Maar de grootste verrassing van de maand was Bad Moms. Tijdens de sneak preview van Pathé werd deze comedy gedraaid en die viel goed in de smaak bij de bioscoopgangers. Op het eerste oog is het een romcom, maar de grappen zijn lekker hard en duidelijk gericht op de mannen. Perfecte film dus om heen te gaan op een date night met je vriendin. Of voor wie gewoon wil lachen natuurlijk.


Panorama Rail Restaurant

Van een vliegtuig tot op de fiets, in/op menig voertuig hebben we weleens gegeten. Een diner in een rijdende trein was echter een nieuwe ervaring. Met Björn stapte Sander in juli aan boord van het Panorama Rail Restaurant. Onder begeleiding van chef Julius Jaspers werd er een 'voorproefje' gegeven van het menu. Terwijl het Nederlandse landschap aan iedereen voorbijtrok, werden ondertussen de lekkerste hapjes geserveerd. Een erg toffe ervaring.

Meer weten? De hele recensie is hier te lezen.

panorama rail restaurant


Lazyboy Empire - Vampire

Je hebt soms van die nummer waar je direct vaker naar wilt luisteren. Vampire van Lazyboy Empire is er daar een van. Hoewel de clip al in oktober online verscheen, is het echt een zomerse hit. Compleet met saxofoon en al. Ook de video is vrij hilarisch. Luisteren dus!


By The Creek + All We Want Festival

Zomers staat er toch wel minimaal eens per maand een festival op de planning. Juli trapten we af met een bezoek aan All We Want in Duitsland. Het klooster van Koch is elk jaar voor een weekend lang het terrein van deephouse en techno. Verschillende stages, een heus tentenkamp en tal van bekende artiesten. Wij waren alleen zaterdag van de partij, maar wellicht dat we volgend jaar alle dagen gaan. Zo vet!

De week erna was het eindelijk tijd voor By The Creek. Naar dit festival keken we al sinds de aankondiging uit, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. En een leuk feestje was het zeker. Toch was het niet echt speciaal. Zo was er weinig met het water gedaan, iets wat je toch wel verwacht met zo'n naam. Daarnaast vonden we de Vunzige Deuntjes-stage echt niet thuishoren bij de andere stages. Ook was er zo veel beveiliging en politie dat je soms meer het idee had in Guantanamo Bay te lopen, dan op een festival. Jammer.

Volgend jaar schijnen er plannen te zijn voor een weekender, dus wie weet komen we dan nog een keer langs. Jullie weten; deze dudes zijn de moeilijkste niet 😉

https://www.instagram.com/p/BHZ6TpfBLwW/?taken-by=...


Nieuw design

Na zo'n 2.5 jaar vinden we het tijd worden voor een nieuwe huisstijl. Het Wordpress-theme dat wij toentertijd hebben omgebouwd, voldoet gewoon niet meer en dat stoort ons al tijden. Achter de schermen zijn we daarom druk bezig met een gloednieuw ontwerp. Alleen het logo blijft hetzelfde. Ook stappen we van Wordpress over op een ander CMS. Het ontwerp houden we nog even geheim, maar het gaat erg vet worden. Geloof ons!

Laat het ons ook weten als je nog graag wat anders wilt zien, dan houden we daar rekening mee.

juli


Wat was jouw hoogtepunt van juli?