Looks

De mode trends voor mannen voor de aankomende lente

Als het aankomt op trends voor heren voor de komende lente, dan zijn er een aantal stijlen die direct de aandacht trekken. Niet zo gek, want bepaalde stijlen en stoffen waren ook al duidelijk aanwezig op de catwalk. Ben je op dit moment vooral benieuwd wat voor soort stijlen je zoal kunt verwachten in de lente? Lees dan vooral verder en laat je inspireren.

Terug in de tijd trends

Veel trends die de komende lente terugkomen, zijn een knipoog naar het verleden. We stappen dus even in de tijdmachine. Je kunt daarbij denken aan blouses van een ribstof, broeken in pastelkleuren en bloesjes in gekke prints en contrasterende kleuren. Het zijn dus trends waar de jaren '80 en '90 moeiteloos met elkaar worden gecombineerd.

Het gebruik van moderne stoffen

Natuurlijk is heren kleding gemaakt van de meest eigentijdse stoffen. Tip! Zorg er wel altijd voor dat je investeert in kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je voor een langere tijd plezier beleeft aan je nieuwe garderobe. Want de trends die we zien in de lente van dit jaar, zijn trends die de komende tijd nog wel gaan blijven. Een perfecte verrijking voor je eigen garderobe dus.

Kies eens voor een trendy broek

Kwalitatief goede broeken voor heren zijn er gelukkig in overvloed tijdens de lente. Maar heb je er ook al eens een keer over nagedacht om te investeren in een paar trendy broeken? Hiermee steel je vast en zeker de show. Kies bijvoorbeeld voor een paar pantalons in een beige kleur of een trendy denim in pastelkleuren. Erg makkelijk om te combineren met een elegante loafer. Hierdoor stel je meteen een leuke outfit samen voor op het werk of om te dragen in je vrije tijd. Naar wat voor soort look gaat je voorkeur het meeste uit?

Je weet nu net even wat beter welke modetrends voor mannen je in de gaten moet houden tijdens de lente van dit jaar. En in wat voor soort materialen je zeker moet investeren. Maar let op! De lente staat al voor de deur!. Doe alvast de nodige dosis inspiratie op voor je eigen kledingkast. Hierdoor weet je ook zeker dat het shoppen van een nieuwe outfit vele malen makkelijker gaat.

Lees ook eens: Kapsels voor dik stug haar - 2023 editie