Feestjes

Winnen: ga jij mee naar Mystic Garden?

Yes, aanstaande zaterdag is het weer tijd voor Mystic Garden! Het festival dat Sander vorig jaar ontzettend verraste. Een toffe aankleding, gezellige mensen en natuurlijk heel veel fijne deuntjes. Rick was helaas niet van de partij, maar dat gaan we dit jaar ruimschoots goedmaken. Samen met onze vrienden van Warsteiner zijn we zaterdag op het festival te vinden. Wie weet wel met jou!

IJskoud genieten in de Warsteiner Biergarten


Net als vorig jaar gaat Warsteiner ook in 2017 iets vets doen op het festivalterrein. Ze bouwen deze editie een echte Biergarten waar bezoekers verschillende bieren kunnen proeven op een net iets andere manier dan wat je normaal gesproken gewend bent op een festival. In de Biergarten hoef je niet in de rij te staan om een biertje te bestellen aan de bar. Nee, het bier komt naar jou. Er lopen Warsteiner Waiters rond om jou te serveren. Chill! Oh, en je drinkt het bier niet uit die armoedige festivalbekers, maar uit speciale hard plastic tulpglazen. Voorzien van een dun laagje ijs. Superkalt genieten dus. Grote kans dat je ons er tegenkomt om tussen het feesten door een paar (speciaal)biertje te proeven. Zin in!

Zo maak je kans op 2 tickets + 10 munten


Sinds onze nieuwe website live is, gaat er iedere maand een nieuwsbrief uit met daarin een hele lading awesomeness. Blogs, tips, feestjes, je leest het allemaal. Geef jezelf op voor de nieuwsbrief via info@dudesendonts.nl of scroll naar beneden op de homepage en vul daar je e-mailadres in. Eitje toch?

De winnaar krijgt morgen (vrijdag 16 juni) bericht van ons. Dus houd je mailbox goed in de gaten!

Rick & Sander