Zolder

Welkom op het gloednieuwe Dudes & Dont's!

Het kostte zoveel bloed, zweet en tranen dat we er bijna in bleven hangen. Maar eindelijk is het moment daar: Dudes & Dont's 2.0 is live!

Vorig jaar begon het te kriebelen. Als perfectionisten deed het aangekochte Wordpress-theme steeds meer pijn aan onze ogen. Daar moest verandering in komen. Nou, dat hebben we geweten. Na bijna een jaar achter de schermen zwoegen, kunnen we vandaag dan ein-de-lijk het eindresultaat met jullie delen.

welkom mannenblog

Onze vernieuwde mannenblog sluit volledig aan bij de wensen van alle lezers en onszelf, is helemaal zelf ontworpen, draait op een eigen besturingssysteem en beschikt over een aantal toffe features die geen een andere blog heeft. Zo zie je dankzij de leesbalk precies hoe lang een artikel is. Hebben we een eigen kalender vol events. En natuurlijk speelt ook ons favoriete koekje Oreo een belangrijke rol. 


Na een paar rustige maanden - waarin we vaak gezegd hebben dat D&D echt 'bijna' live zou gaan - is het moment dus daar. Vanaf nu gaan we weer ouderwets knallen met een nieuw team van gastbloggers en een lading toffe ideeën. Wij hebben er zin in!

Neem dus snel een kijkje, want we zijn ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden!

Rick & Sander


 PS: mocht je nog een foutje tegenkomen of graag wat anders zien, laat het ons vooral weten.