Looks

Tabac Gentle Men's Care

Als verzorgde dude wil je er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens lekker ruiken. Een beetje fatsoenlijke deodorant, aftershave en parfum kosten al gauw een paar tientjes en dat heeft niet iedere man er voor over. Het Duitse merk TABAC Original heeft al tientallen jaren lang een uiterst succesvolle lijn van parfums en lichaamsverzorgende producten. Zij hebben onlangs een nieuwe geur- en verzorgingslijn uitgebracht die goed betaalbaar is en ook nog eens lekker ruikt.

Dynamisch, fris, verzorgd - zo mag de moderne gentleman zich met het verzorgingsprogramma van TABAC Gentle Men's Care voelen. Het assortiment is gebaseerd op de vier stappen die overeenkomen met een logisch 'schema' voor de verzorging van de moderne man. Reinigen, scheren, verzorgen en geur: TABAC heeft voor iedere stap de ideale producten ontwikkeld.

pflegedusche

1. Reinigen

's Morgensbegint een dude met de verzorgende douchegel van Tabac Gentle Men's Care aan zijn dag. De 3-in-1-verzorgingsformule voor lichaam, gezicht en haar, biedt een optimale reiniging en werkt vochtinbrengend. De verzorgende douchegel is mild voor de gezichtshuid en bereid haar optimaal voor op de scheerbeurt.

rasiergel

2. Scheren

De milde scheergel voor een optimale scheerbeurt: zoals alle producten uit deze lijn, is ook de scheergel geschikt voor de gevoelige huid. De gel is verrijkt met aloƫ vera en voorziet de huid van een beschermende laag die haar beschermt tegen microverwondingen. 0% alcohol. Daar zijn we normaal gesproken geen voorstander van, maar in dit geval knijpen we een oogje dicht ;-)
advertorial tabac mannenblog

3. Verzorging

Na het scheren volgt de verzorging: dankzij verschillende aftershaves en gezichtsverzorgingsproducten is het assortiment van TABAC Gentle Men's Care afgestemd op individuele behoeften en huidtypen. De gezichtsverzorgingsproducten beschikken over veel werkzame stoffen.
edt

4. Geur

Tenslotte breng je een lekker eau de toilette en deodorant aan, de finishing touch! Want bij een consequente verzorging hoort altijd een bijpassende geur. De huidvriendelijke deodorant met 24-uurs bescherming geeft een fris en verzorgd gevoel en laat de huid ademen. De eau de toilette spray is een energieke geur voor de moderne man, die opent met fris-zoute geurnoten van sinaasappel en peer. Het hart wordt gevormd met lavendel en cardamom. De basis is warm en mannelijk met sandelhout en cashmeran. Een erg lekkere geur die al te koop is voor 17,95 euro!


Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe lijn van TABAC Gentle Men's Care. Kennen jullie het merk al?

Rick en Sander

*Dit is een gesponsorde samenwerking tussen Dudes & Dont's en TABAC Original.