Over D&D

Op 1 februari 2014 startten wij, Rick & Sander, onze mannenblog met het idee om de ‘blogwereld’ op zijn kop te zetten. Bloggen blijft namelijk veelal een vrouwelijke aangelegenheid, waar de heren amper een rol van betekenis in spelen. Mannenblogs zijn een beetje als vrouwenvoetbal. Leuk dat het er is, maar serieus nemen doet niemand het. Daar moest verandering in komen vonden deze twee dudes. Mannen hebben immers meer dan genoeg interessants te melden! Daarom begonnen wij Dudes & Dont’s: de mannenblog voor iedereen.

Inmiddels zijn we ruim drie jaar verder en staan we er niet meer alleen voor. Het team is uitgebreid met een aantal gastbloggers: Michelle, Marlous, Jelle en Sjoerd. Samen met ons team ploffen we vaak neer in een bioscoopstoel, laten regelmatig voor ons koken, bezoeken graag festivals en feestjes, hebben onze ergernisjes, zijn dol op de laatste gadgets en maken zo nu en dan een uitstapje naar het buitenland. Op Dudes & Dont’s lees je dus over van alles. Van filmrecensies tot gruwelijk lekkere recepten. En van columns tot tips om stijlvol de straat op te gaan. Alles wat wij het delen waard vinden, dat komt voorbij!

Van amateurs naar mannenblog van formaat

Sinds onze oprichting heeft Dudes & Dont’s als mannenblog zijnde een flinke bekendheid opgebouwd. Zo staan we regelmatig in de Metro, hadden een eigen item op televisie en zijn we soms op de radio te horen. Ook openden we een eigen pop in de Amsterdamse Foodhallen, hebben een Dudes & Dont's tassenlijn en organiseren we regelmatig bloggersevents. Lees er alles over op In De Media. Het leven als blogger bevalt ons prima en dat blijft ook de lezers niet onopgemerkt. Dankzij onze trouwe fanbase - die veel delen en liken - groeit het aantal bezoekers nog maandelijks. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op en geeft ook de energie om steeds betere content te verzorgen.

D&D is een mannenblog, maar heb je hier als vrouw dan niks te zoeken hier? Zeker wel! Niet voor niets schuiven Michelle en Marlous wekelijks aan om toffe artikelen te schrijven. Blogs over make-up vind je bij ons niet, maar voor de rest ben je meer dan welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wij hopen dat jullie Dudes & Dont’s met veel plezier (blijven) bezoeken!

Rick & Sander