In de media

Als populaire mannenblog verschijnt Dudes & Dont’s regelmatig in de media. Zo hadden wij een eigen item op tv, schrijven regelmatig gastblogs en zijn soms te horen op de radio. Een selectie van onze beste werken vind je hieronder!

Televisie

witte sneakers Dudes & Dont's trend mannenmode


In maart 2015 had Dudes & Dont’s een eigen item in het populaire NCRV-programma Man Bijt Hond. In totaal zag zo’n 550.000 mensen hoe wij de straat opgingen om Nederland te attenderen op de nieuwste trend: de witte sneaker

Meer over ons tv-debuut is hier te lezen

History Channel American Pickers Challenge


Voor een progamma van History Channel gingen we in de Amsterdamse IJ-Hallen de strijd aan tegen andere bloggers. Het doel? Met €50 euro een zo waardevol mogelijk item kopen. Fanatiek als we zijn tikten deze dudes de beste koop op de kop en gingen er (ruimschoots) met de winst vandoor.

De aflevering en bijbehorende blog is hier te bekijken


Krant

spareribs Ellen Mannens metro interview

Op donderdag 3 september stond er een interview met ons in Metro. De krant wordt dagelijks door zo’n 1,5 miljoen mensen gelezen, dus de naam Dudes & Dont’s kwam vaak in beeld die dag. Een erg leuke ervaring!

Het gehele artikel kan je hier terug lezen

mannenblog


Sinds 2015 verscheen onze mannenblog een aantal keer in Metro. Bijvoorbeeld om de trends voor 2016 te voorspellen, de lezers te tippen op de beste feestjes voor Koningsdag en met een lekker recept. 


Internet

mannenblog in de media Dudes & Dont's gastblog


Naast onze eigen blog voorzien wij regelmatig gastblogs op andere websites. Zo vertelde Sander voor Jamie Magazine hoe het is om als man zijnde in de keuken te staan.

Alle gastblogs lees je hier terug

Dudes & Dont's bloggers network gastblog


Op Bloggers Network vertellen wij over het zware bestaan van de mannelijke blogger. Van onze ervaringen op persdagen tot aan de beste tips om meer exposure te krijgen op het web.

Lees onze blog hier terug


Daarnaast verscheen onze mannenblog op nog tal van andere blogs en nieuwswebsites. Zo maakte Sabine van OhMyFoodness - een van onze favoriete blogsters - Sanders Oreo M&M blondies. Luchtten we ons hart op de Klaagmuur van Coopr. En deelde zelfs Rens Kroes ons artikel over haarzelf.