Feestjes

Dudes & Dont's tip: Fotohuisjehuren.nl

De opening van Code Blauw 2.0 was letterlijk en figuurlijk onvergetelijk. Mede dankzij Fotohuisjehuren.nl genieten wij nog altijd na van de meest debiele, grappige en gĂȘnante foto's. Van onze ouders, vrienden, oma's, buren, klanten, verre bekenden en uiteraard van Barneveld's Next Top Model a.k.a onze broeder Sjoerd.

Wat is Fotohuisjehuren.nl?

Eigenlijk verklapt de naam het al een beetje. Bij Fotohuisjehuren.nl huur je een fotohokje voor je opening, personeelsfeest en bruiloft. Of een andere gelegenheid natuurlijk. Desnoods zet je hem neer in de woonkamer en maak je 389 foto's met de kat. Jouw feestje. Het toffe aan het concept is dat je alle fotohokjes voor de hele dag huurt. Ze komen hem dus niet halverwege de avond al ophalen.

Daarnaast wordt het fotohokje geplaatst waar en wanneer jij wilt. Het maakt dus niet uit of je overdag of 's avonds een feest organiseert, want het team denkt altijd mee over de ideale belichting en scherpte van de foto's. Nais!

Zo werkt het

Heel simpel: sleep je vrienden mee het hokje in, zet een gekke pruik op je hoofd en klik op het touchscreen. Je ziet jezelf op het grote scherm tijdens het maken van de foto's. Erg handig, want tussen de foto's door kan je nog even mooi van look switchen. Even fleeken en weer gaan! Een paar tellen later liggen er twee fotostrips (die je van te voren zelf kan ontwerpen) met drie foto's per strip op je te wachten. Voor in je plakboek of voor boven je bed. Het is maar net wat je wilt.

Wij vonden in ieder geval een heel toffe toevoeging op ons feest. Een dikke D&D tip dus 😉


Wij presenteren u: de Opening Code Blauw 2.0


Michelle