Zolder

D&D favorieten: oktober

Geen idee of het aan ons lag, maar oktober vloog echt voorbij. Qua persevents en bijzondere tripjes stond het pitje laag deze maand, maar veel favorieten hebben wij zeker wel weer. Zo bezochten we feestjes van Stekker in de Tunnel, Pleinvrees en Straf_Werk. Kookten de heerlijkste recepten, kregen beiden een nieuwe iPhone, ontdekten leuke hotspots, deden De Grote Bockbier Test, zagen 007 in actie, lieten ons pand bestickeren en vierden Rick zijn verjaardag.

Hieronder vind je wederom al onze favorieten van de afgelopen maand oktober:

Rick & Sander


Nieuw iPhones

Het technische hoogtepunt deze maand waren onze nieuwe iPhones. Rick stapte van een 6 over naar een 6S Plus en Sander van een 5S naar een 6S. Voor beiden een stuk groter, maar echt binnen een uur ben je eraan gewend. Naast de snelheid en batterijduur zijn er niet heel veel enorme veranderingen, maar het blijft gewoon leuk 'speelgoed'.

iphone

Hete Kolen

Het is altijd leuk om nieuwe tentjes bij ons in de buurt te ontdekken. Afgelopen maand kwamen we bij Hete Kolen in Amersfoort uit. Zoals het tegenwoordig hoort is het pand lekker hipster ingericht, maar dan zonder de pretenties de we vaak bij dergelijke zaken meemaken. Gewoon goed eten, lekkere bieren, vlotte bedieningen en een gezellige aankleding. En op de kaart staat een burger met daarop bacon en pulled pork, dus dat is een goed excuus om snel weer terug te komen!

hete kolen

Oreo wafels

Jullie weten dat wij nogal gek zijn op Oreo's. Deze maand verschenen er twee, al zeggen we het zelf, goddelijke recepten online met ons favoriete koekje. Oreo M&M blondies en daarnaast wafels met daarin stukjes Oreo. Laatstgenoemde viel helemaal goed in de smaak op ons Instagram-account. De foto werd onder andere gedeeld door Culy.nl en BlogSociety, wat natuurlijk super tof was. Dus daarom beloven we jullie dit: vanaf nu kan je elke maand minimaal één Oreo-recept op Dudes & Dont's verwachten!

wafels

Iemand moet het doen

Met veel plezier leest Sander altijd de columns van Sylvia Witteman. Heerlijke overdrijvingen van alledaagse situaties als boodschappen doen en een bezoekje aan de bakker is waar Sylvia goed in is. Regelmatig worden de columns gebundeld tot een dun boekje. In oktober verscheen Iemand moet het doen met daarin weer tal val geinige observaties en klaagzangen. Een leuke cadeautip voor de naderende feestdagen.

sylvia witteman

ADE

Een verrassing zal het vast niet zijn, maar wij waren twee van de 375.000 bezoekers van het Amsterdam Dance Event. Op donderdag werd het ADE afgetrapt met het feestje van Pleinvrees + Straf_Werk in het WFC en op zaterdag was het aan alleen Straf_Werk om de Kromhouthal op zijn kop te zetten. Worakls, N'to, Illesnoise, De Sluwe Vos, Tom Trago, een groot deel van onze persoonlijke favorieten zagen we weer live draaien. Gelukkig nog maar 11,5 maand wachten tot de volgende editie.

ade15

Update Code Blauw

Inmiddels zijn we alweer bijna twee maanden hard aan het werk voor ons eigen contentmarketingbureau Code Blauw. Klagen mogen we zeker niet, want de zaken gaan bovenverwachting goed en we gaan elke dag aan de slag met leuke klussen. Deze maand werd onze website 'officieel' gelanceerd, de visitekaartjes gedrukt en het hele pand omgebouwd in de blauwe huisstijl. De 13e is onze opening, dus voor die tijd zetten we de laatste puntjes op de i en krijgen jullie uiteraard een digitale rondleiding door het kantoor.

code blauw

Muziek van de maand

Ook in oktober verschenen er op Soundcloud een hoop lekkere deuntjes. Deze The Him remix van de hit van Causes werd wel redelijk grijs gedraaid bij ons op kantoor.

https://soundcloud.com/thehim/causes-to-the-river-...

Post van Suitable

Op Twitter hadden we natuurlijk weer eens zitten klagen dat het rotweer was buiten. Dat de regen met bakken uit de hemel viel. En dat het zelfs met de verwarming aan nog niet warm werd. Een dag later belde de postbode aan met een pakketje. 'Hopelijk komen jullie de winter zo een beetje warmer door. Groet, Suitable'. Toffe actie van de keten en ja, de lamswollen truien zitten inderdaad heerlijk warm!

suitable

Spectre

Al maandenlang keken we uit naar de nieuwste James Bond. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver en zaten wij samen met Sjoerd klaar voor de premiere van Spectre. Na Skyfall en de lofende recensies hadden we er alle vertrouwen in dat Daniel Craig weer een fantastische 007 neer zou zetten. En we kunnen je vertellen dat de film zeker voldoet aan alle verwachtingen. Flitsende actie, lekkere Bond-girls (en voor de vaders een Bond-lady), rete snelle Aston Martins en geinige odes aan eerdere films; Spectre bevat het allemaal. Of die kan tippen aan zijn voorganger zijn de meningen over verdeeld. Zo had Sander vooral moeite met de rol van Christoph Waltz, deze kan in zijn ogen niet opboksen tegen de megalomane villain die Javier Bardem in Skyfall neerzette. Maar die jongen moet altijd wat te klagen hebben, dus trek je het vooral niet aan. Voor de rest blijft het een heerlijk spektakel, dus ga er zeker heen mensen!

james bond


Ook in november staan er wederom een hoop toffe dingen in de agenda. Dit kan je onder andere verwachten de komende maand:

- Onze Parijs vlog + het e-book voor NS International komt ein-de-lijk online
- Sander kreeg een masterclassje dumplings maken van de Dumpling Sisters
- Een kijkje achter de schermen bij Code Blauw + ons grote openingsfeest