Zolder

8x de leukste Vaderdag cadeaus

Aanstaande zondag is het wederom Vaderdag. Het excuus om een nog grotere steak op de barbecue gooien, dat extra special biertje in te schenken of gezellig uit eten te gaan. En waar je vroeger met een zelf gekleide asbak aan kon komen zetten, zal je dat nu niet meer in dank worden afgenomen. That's life!

 Daarom vind je hieronder een overzicht met de 8x leukste Vaderdag cadeaus. Variërend van €15 tot €100, dus voor ieder budget zit er wat bij:

Sander


Qnoop

Het Amsterdamse merk Qnoop maakt kekke sokken. Voor jou, maar ook voor de hippere vaders op deze planeet. Ze hebben net een nieuwe collectie gelanceerd (voortaan ook voor vrouwen), dus er zijn weer zat keuzes. Het merk werkt met 100% biologische katoen en heeft oog voor mens en milieu in hun productieproces. Een kek en verantwoord cadeau.

De sokken zijn verkrijgbaar via de website van Qnoop voor €15.00 per paar

  vaderdag cadeaus

Rook!

Zeg je vaders, dan zeg je automatisch barbecuen. Bij mijn ouders thuis is er volgens mij geen maand per jaar dat de Green Egg niet aan gaat. Vaders houden nu eenmaal van grillen. In het boek Rook! legt barbecue-goeroe Steven Raichlen de lezer alles uit over -je raadt het al- roken. Hoe krijg je de perfecte kip aan het spit of rook je de lekkerste zalmzijde. Maar er wordt bijvoorbeeld ook uitgelegd hoe je cheesecake op de barbecue bereidt. Leuk voor de vaders, maar lekker voor de hele familie.

Het kookboek Rook! is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €24.99 vaderdag cadeaus

Koepon

Bij Koop een Koe bestel je 'goed' rundvlees van beesten die een heerlijk leventje hebben gehad. Na de bestelling kan je het gehele proces volgen. Zo weet je van slacht tot bezorging wat er met jouw (100% natuurlijke) vlees gebeurt. Ik ben al vrij lang fan en plaats regelmatig een order in hun webshop. Tof is dat ze ook zogenaamde 'koepons' hebben. Vanaf €25.00 doe je al een pakket vol heerlijke entrecotes, worsten en gehakt aan iemand cadeau. Een goed initiatief om te steunen en een perfect cadeau voor Vaderdag!

De koepons zijn verkrijgbaar bij Koopeenkoe.nl vanaf €25.00

vaderdag cadeaus

Charcoal miniburgerset

Bij een barbecue horen natuurlijk burgers. Met deze grappige set van Charcoal maak je zelf kleine hamburgers (sliders) om op de barbecue te grillen. En met de bijgeleverde steekvorm 'snijd' je zelf de bijpassende broodjes. Een ideale snack voor op een warme zomeravond of feestje en een zeer geschikt cadeau voor de barbecueliefhebber.

De miniburgerset is o.a. verkrijgbaar bij Kookpunt voor €39

vaderdag cadeaus

Rooster & Wolf brandy

Bij de meeste vaders gaat een borrel er op zijn tijd wel in. Met whisky en wijn zit je natuurlijk altijd goed, maar probeer dit jaar eens wat anders. Brandy is een van de hipste Vaderdag cadeaus om aan jouw pa te geven. Eigenaar Rick heeft een speciale brandy op de markt gebracht ter ere van zijn opa Bram den Haan en vader Jacques van der Wolf. Een lekkere borrel met een echt vaderdaggevoel.

Brandy van Rooster & Wolf o.a. verkrijgbaar bij de betere slijterijen voor €28.95

vaderdag cadeaus

Zenlet

Een overvolle portemonnee is met de Zenlet verleden tijd. In deze handige case heb je alle pasjes bij de hand en hoef je geen uren meer te zoeken naar je OV-kaart of pinpas. De Zenlet is net zo dik als je iPhone, dus past in iedere broekzak en is te koop in verschillende uitvoering. Naast pasjes kun je ook muntgeld en briefjes bewaren. Makkelijk voor de chaotische vaders onder ons.

De Zenlet is verkrijgbaar via de Zenlet-webshop voor ongeveer €47.00

vaderdag cadeaus

Groupon

Alleen nog dit weekend zijn het de Culi Weken bij Groupon. Voor een gereduceerd bedrag krijg je de mogelijkheid om te lunchen of dineren bij de beste restaurants van Nederland. Een 7-gangen diner bij Het Koetshuis* of een 12-gangen lunch bij De Kromme Watergang*? Het kan allemaal! Zelf werken wij samen met Groupon en gaan we onze vaders verrassen, dus daar lees je binnenkort meer over. Oh, download de app en vul code APP3X in om 10% extra korting te krijgen.

vaderdag cadeaus

Platenspeler Crosley

Oude tijden herleven met de toffe plantenspelers van Crosley. Het is misschien niet de beste LP-speler op de markt, maar het is zeker een leuke gadget voor in elke huiskamer. De platenspelers van Crosley zijn namelijk te bestellen in tal van kleuren en motieven. Niet heel goedkoop, maar leg met alle broeders en zusters wat bij elkaar en je hebt een van de mooiste Vaderdag cadeaus.

De platenspelers van Crosley zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com vanaf €97.95

vaderdag cadeaus


Welke van deze Vaderdag cadeaus doe jij je pa een plezier mee?