Looks

7x toffe sneakers en schoenen

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat de grauwe winter toch écht aan een einde komt. Voor veel mannen is dit hét moment om hun kledingkast uit te breiden met nieuwe items. Het blijft altijd lastig wat je nu moet kopen, dus daarom zocht ik voor jou de trends qua sneakers en schoenen uit. Hieronder 7x toffe sneakers en schoenen volgens de laatste trends van 2016: Sander


Djinns

Het voorjaar is de tijd voor kleur. Welke maakt niet uit, als het maar vrolijk is. Deze lijn van Djinns zit je helemaal goed en ze zijn nog betaalbaar ook.

Verkrijgbaar bij Zalando voor €79.95

trend sneakers 2016

River Island

Een van de trends voor het voorjaar van 2016 is om de sneakers en schoenen licht te houden qua kleur. Dat past natuurlijk goed bij het voorjaar, maar in mijn geval betekent het ook dat ze snel vies worden. Tip: insmeren met Cif en daarna goed poetsen. Dan zijn ze weer als nieuw.

Verkrijgbaar bij River Island voor €75.00

trend sneakers 2016

Asics

Zoals eerder gezegd kan je de straat komende maanden niet op zonder gekleurde sneakers. Deze van Asics vind ik persoon echt supertof en lopen ook ontzettend lekker (een wit paar staat bij mij in het schoenenrek).

Verkrijgbaar bij o.a. Sneakers.nl voor €114.99

trend sneakers 2016

Nike Rosherun

Vorig jaar liep iedereen op de Rosheruns van Nike rond. Een echte trend is het niet meer, maar het blijven nog steeds toffe sneakers om te dragen. Het merk heeft een ruim assortiment, dus voor iedereen zit er wel een juiste kleur of patroon bij.

Verkrijgbaar bij o.a. Foot Locker voor €159.99

trend sneakers 2016

Clarks

Met een paar desert boots van Clarks sla je de plank nooit mis. Je kunt ze namelijk casual dragen, maar ook bij een nettere gelegenheid. Tegenwoordig worden de schoenen gemaakt in verschillende varianten, maar ik vind deze originele kleur nog altijd het mooist.

Verkrijgbaar bij Clarks voor €130.00

trend sneakers 2016

New Balance Inmiddels zijn de sneakers van New Balance alweer een tijdje populair in Nederland. Zelf heb ik een aantal paar in de kast staan, want ze lopen echt gruwelijk fijn. Om helemaal mee te gaan met de trends van 2016 zijn de schoenen onder andere verkrijgbaar in hippe kleuren.

Verkrijgbaar bij o.a. Sarenza voor €139.99

trend sneakers 2016

H&M

Vorig jaar vergaarden wij tijdelijke fame met onze witte sneakers. Dit jaar kan je ze gelukkig nog probleemloos dragen. Neem deze variant van de H&M. Niet duur en daardoor ideaal als bijvoorbeeld festivalschoen.

Verkrijgbaar bij H&M voor €39.99

trend sneakers 2016


PS: check Acties.nl voor een groot aantal exclusieve kortingscodes bij bovenstaande webshops. Wie weet scheelt dat jou weer een paar tientjes!